Ralph Castricum gekozen tot Lijsttrekker Forza! Castricum

Ralph Castricum wordt in maart 2022 de lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen voor Forza! Castricum. Hij is daartoe voorgedragen door de landelijke organisatie van de partij. Hij is ook kandidaat-wethouder.

Castricum is voorgedragen vanwege zijn politieke ervaring en lokale betrokkenheid, aldus het landelijke Forza!-bestuur. Castricum is sinds 2014 raadslid, eerst voor CKenG en daarna voor Forza!. In 2018 was hij voor het eerst lijsttrekker.

De Castricummer is blij met zijn voordracht: “Het wordt tijd dat Castricum nu eindelijk eens een echte Castricumse bestuurder krijgt”.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *