Forza! Haarlemmermeer stijgt naar 5 zetels bij verkiezingen

Van L naar R: Jordy Schaap, Michel van Dijk, Paul Meijer en Tjarda Reesink

De Forza! fractie in Haarlemmermeer heeft bij de herindelingsverkiezingen op 21 november jl. 5 zetels weten te behalen in de nieuwe gemeenteraad voor de nieuwe gemeente ‘Haarlemmermeer’.

In totaal heeft de partij 4676 stemmen weten binnen te slepen bij deze verkiezingen die plaats vonden in de oude gemeentes ‘Haarlemmermeer’ en ‘Haarlemmerliede-Spaarnwoude’. Dit betekend dat Forza! een van de winnaars is van de verkiezingen (voor de 3e keer op rij!) en nu de 4e partij is van de gemeente Haarlemmermeer.

Naast de twee huidige raadsleden Paul Meijer en Michel van Dijk, zullen ook Forza! nieuwkomers Tjarda Reesink en Erik Vermeulen plaats gaan nemen in de raad. De vijfde zetel is voor een al wat bekendere naam vanuit Forza!, Jordy Schaap die al 4 jaar actief is als fractiemedewerker voor Forza! in de Haarlemmermeer.

Lijsttrekker Paul Meijer is zeer tevreden met de uitslag en dankt alle kiezers die Forza! het vertrouwen hebben gegeven en voor het fantastische resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *