Reactie Forza! Castricum op het vertrek van Frits Zonneveld.

Persbericht:


Reactie fractievoorzitter Ralph Castricum op het vertrek van Frits Zonneveld.

Als fractie betreuren wij deze foutieve berichtgeving in de Castricummer. Het is jammer dat wij dit in de krant moeten vernemen en dat de redactie van het nieuwsblad het heeft nagelaten dit bericht te verifiëren. Het initiatief voor een enquête is namelijk een goed idee van dhr Zonneveld maar wil je een goed beeld hebben over de behoefte van een nieuw zwembad, zal je deze enquête ook moeten houden in andere dorpskernen en niet alleen onder leerlingen/ouders van het kleurenorkest in Limmen.

Dhr Zonneveld heeft onze fractie eind april via een brief laten weten niet verder te willen met Forza met de reden dat hij het niet eens is met het besluit van het bestuur om hem niet voor te dragen als commissielid.

One thought on “Reactie Forza! Castricum op het vertrek van Frits Zonneveld.

  1. Nieuwsblad Castricum heeft een huis aan huis enquête gehouden waarop 660 mensen een voorkeur hadden voor behoud van een zwembad in Castricum met een jaarlijks tekort van 1 miljoen euro per jaar. Dit is dus veel lager dan in de door mij gehouden onderzoek. Frits Zonneveld Limmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *