Forza! IJmond neemt afstand van uitspraken dhr. Planting

Forza! IJmond heeft besloten om zich te distantiëren van uitspraken van de heer Planting, die op de kandidatenlijst de zesde plek invulde.

Na het bekendmaken van het aantal zetels is de fractie van Forza! zich aan het oriënteren voor wat betreft het aanstellen van steunfractieleden en is hierover ook in gesprek. De route die hiervoor gekozen kan worden is het volgen van de uitslag van het aantal stemmen die iedereen persoonlijk heeft gekregen of er kan bijvoorbeeld de volgorde van de kieslijst gehanteerd worden.

Hieromtrent zijn intern & extern uitingen gedaan door de heer Planting, die ons tot dit besluit hebben doen komen. Indien het door welke reden dan ook tot de mogelijkheden behoort dat de heer Planting door het opschuiven van de lijstvolgorde in aanmerking komt voor een raadszetel, dan zal dit als “eigen fractie” gebeuren en niet uit naam van Forza!
Wij spreken onze grote dank en waardering uit voor de activiteiten die de heer Planting in de afgelopen periode heeft gedaan.

Forza! IJmond kiest voor de meest democratische manier en hanteert de volgorde van het aantal uitgebrachte stemmen per persoon. Waar een persoon bedankt voor de eer om als steunfractielid door te gaan, worden de gesprekken gevoerd met de opvolgende van de onderstaande lijst met uitzondering van de heer Planting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *