Forza! Haarlemmermeer is klaar voor de gemeenteraad

Forza! Haarlemmermeer is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010

Dat betekent niet dat we jouw hulp niet kunnen gebruiken. Ondanks dat we vele gesprekken hebben gevoerd met interessante en boeiende mensen, zijn we nog steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen die het bestuur (van de vereniging) en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen kunnen aanvullen. Heb je een duidelijke politieke visie (ergens tussen Fortuyn. Verdonk en Wilders) en heb jij op feestjes en in gezelschappen altijd het hoogste politieke woord dan moet je zeker even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Ook als je Forza! wilt steunen bij de verkiezingscampagne (folders uitdelen, ludieke acties uitvoeren, bezoeken van debatten etc.) of als je suggesties hebt voor het verkiezingsprogramma laat het ons dan weten. Ons gewoon succes wensen mag ook.

Met vriendelijke groet,
Paul Meijer
Michel van Dijk