Forza! heeft nieuw verenigingsbestuur

Nieuw Vennep, 4 juni 2012.

Nieuw-Vennep – De leden van Forza! hebben tijdens een ledenvergadering in Nieuw-Vennep een compleet nieuw bestuur gekozen. Dit bestuur neemt het stokje over van voormalig voorzitter Dennis Nieuwenhuijs en penningmeester Marcel Barendse.

Het bestuur dat de leden hebben gekozen bestaat uit voormalig wethouder Kees van der Linden, raadslid Michel van Dijk, fractiemedewerker Dave Bakker-du Plessis en actief Forza! lid Jos van Klaveren. De nieuwe bestuursleden hebben aangegeven slechts tijdelijk een bestuur te zullen vormen met als doel de vereniging op poten te zetten.

Het is uiteindelijk niet de bedoeling dat leden van de fractie zitting zullen nemen in het verenigingsbestuur. De leden zullen op een later moment uit haar midden een definitief bestuur kiezen.