Forza! Haarlemmermeer blij met zege van de PVV

Hoofddorp, maandag 14 juni 2010Fractievoorzitter van Forza! Haarlemmermeer Paul Meijer kon zijn geluk niet op toen vorige week duidelijk werd dat de PVV maar liefst 24 zetels had verdiend en Job Cohen (PvdA) geen premier van het land wordt. Paul Meijer was één van de eerste die Hero Brinkman van de PVV per sms feliciteerde met deze historische overwinning.

Brinkman wil graag een democratische PVV inclusief jongerenafdeling om de kiezers de kans te geven om lid te kunnen worden van de PVV. Paul Meijer was op tweede pinksterdag dan ook aanwezig in Den Haag om Hero Brinkman te helpen met het oprichten van een jongerenafdeling van de PVV.

Meijer: “Deze verkiezingsuitslag laat zien dat de mensen de regentenpolitiek van de gevestigde partijen meer dan zat zijn. Dat de VVD met maar 31 zetels de grootste partij van het land is geworden is ook een duidelije teken aan de wand.”

Op de vraag wat deze overwinning van de PVV voor Forza! betekent antwoordt Meijer: “Het sterkt ons in onze gedachte dat we scherp en kritisch moeten blijven, maar ook dat we goed bezig zijn en dat we de problemen rond de integratie benoemen en oplossen”. Meijer gaat er vanuit dat de VVD niet om Wilders heen kan en dat er samen met het CDA geregeerd gaat worden.